map-bestemming iconKavels Breecamp-Broeklanden

Recentelijk heeft de loting plaatsgevonden van negen royale kavels in de Zwolse wijk Stadshagen. Het betreft kavels in Breecamp, een ruim opgezet buurtschap. Breecamp is inmiddels nagenoeg klaar. De kavels liggen verspreid over drie van de vier eilanden van deelgebied Broeklanden, aan de noordzijde van Breecamp.

Eilanden van Breecamp-Broeklanden
De eilanden van Breecamp liggen aan de noordzijde van de wijk, in het deelgebied Broeklanden. De negen beschikbare kavels liggen aan het water én aan recreatieve fiets- en wandelroutes naar de Milligerplas, het Zwarte Water en de IJssel. De eilanden vormen de overgang naar het open landschap van de polder Mastenbroek, een van de oudste polders van ons land. De eilanden hebben ieder een eigen karakter en zijn via een autobrug bereikbaar. De negen kavels liggen verspreid over drie eilanden.

Ieder eiland een eigen architectuurstijl
De vier eilanden lenen zich goed voor een verschillende architectuurstijl per eiland. Voor het omliggende landschap, de openbare ruimte, de bruggen en de erfafscheidingen, is gekozen voor een vormgeving die op alle eilanden hetzelfde is. Om ervoor te zorgen dat dit concept kan slagen, is het belangrijk dat de woningen die op elk eiland worden gebouwd, voldoen aan de beeldkwaliteit die voor dat eiland is gekozen. Daarom heeft de gemeente Zwolle ervoor gekozen om voor de woningen en erfafscheidingen een beperkt aantal richtlijnen op te stellen.
Een supervisieteam van de gemeente beoordeelt de bouwplannen van de woningen. Dat betekent dat dit team bij elke woning kijkt naar het ontwerp, de bouwmassa, dakvorm, detaillering en naar welke (duurzame) materialen u wilt gebruiken bij de bouw.

Aan de slag met een architect
U kunt uw woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor u en bijvoorbeeld uw opgroeiende kinderen of uw hobby’s. U kiest zelf een architect die bij u past. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past.

Vragen?
Heeft u interesse of vragen over deze kavels? Neem dan contact op met team kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle. Dit kan via telefoonnummer (038) 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl. U kunt dan een vrijblijvende optie krijgen van 3 weken waarin u kunt uitzoeken of uw droomhuis past cq. financieel haalbaar is op deze kavel.

Beschikbare kavels

Soort bouwgrond Bouwgrond
Perceeloppervlakte 988 m²
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Prijs € 465.000,- k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrond Bouwgrond
Perceeloppervlakte 690 m²
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Prijs € 400.000,- k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrond Bouwgrond
Perceeloppervlakte 731 m²
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Prijs € 425.000,- k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrond Bouwgrond
Perceeloppervlakte 633 m²
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar
Prijs € 370.000,- k.k. incl. BTW*

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle