Lisenka Pechtold

Trouwambtenaar

Lisenka Pechtold

Trouwambtenaar Lisenka Pechtold: "Het leven is kostbaar. Dus: Geniet, neem het roer in eigen handen en ga ervoor!Geniet, neem het roer in eigen handen en ga ervoor!"

  • Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.
  • Toespraak ook in: Engels, Duits.

Geniet

Je trouwdag is éénmalig en onvergetelijk. Jullie babs heeft officiële woorden gesproken en door de wet voorgeschreven handelingen verricht, jullie het JA-woord laten zeggen. Maar als het goed is heeft die babs jullie dag ook een persoonlijk tintje gegeven, een extra kleurtje.

Mijn naam is Lisenka Pechtold, woon in De Wijk met mijn huidige man Rex. Mijn eerste echtgenoot is in 2006 overleden. Ik heb dus best wat meegemaakt. Maar wie niet! Het leven heeft me niet zuur gemaakt. Integendeel, het leven is kostbaar. Dus: Geniet, neem het roer in eigen handen en ga ervoor! 

Mijn werkwijze: Ik spreek binnen twee weken voor de trouwdatum met jullie af, kennismaken, persoonlijke wensen doornemen, jullie verhaal horen. Soms zijn er lastige kwesties, altijd handig die vooraf met elkaar door te nemen. Misschien zijn er kinderen, die ook een aandeel mogen hebben. Of willen jullie zelf een meer sturende rol. Ik zal proberen zoveel mogelijk in jullie richting mee te denken en te doen. Beloofd!