Marjan Willems

Leisure en horeca

Marjan Willems is adviseur vrijetijdseconomie en citymarketing. Ze is verantwoordelijk voor het beleid en het accountmanagement op het gebied van horeca en leisure, toerisme en de strategische positionering van de stad.

Wat houdt jouw functie in?

“Met toeristische ondernemers uit Zwolle werken we samen aan beleid en nieuwe ideeën. Die moeten bijdragen aan de gewenste profilering van de stad ‘Zwolle; experimentele Hanzestad’. Ook werken we regionaal samen met Hanzestedenmarketing en Vechtdalmarketing en met de gezamenlijke Hanzesteden. Een actuele toeristische aanpak gaat niet meer alleen uit van het benutten van kansen en het eendimensionaal inzetten op meer bezoekers. Het gaat om regie, waarbij alle belanghebbenden worden betrokken.

Zwolle staat voor een schaalsprong en heeft samen met interne en externe partners in de stad en de regio de ambitie uitgesproken om de vierde economische topregio van Nederland te worden. Zwolle heeft een belangrijke rol als magneetfunctie om deze ambitie te gaan waarmaken. Voor kwalitatieve groei zullen we bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken en vrije tijd gerichte keuzes gaan maken. Een creatief en innovatief aanbod tegen het decor van de oude Hanzestad; interessant voor nieuwe inwoners en investeerders en voor bestaande inwoners.”

Marjan Willems is het eerste aanspreekpunt voor:

  • Horeca
  • Leisure
  • Toerisme
  • Strategische positionering (citymarketing)

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle