Marloes Eenkhoorn

Trouwambtenaar

Marloes Eenkhoorn

Trouwambtenaar Marloes Eenkhoorn: “Zoeken naar wat mensen verbindt is altijd de rode draad geweest in mijn werk."

Verbinding

Jullie gaan trouwen of worden partners… van harte gefeliciteerd!

Daar hoort een ceremonie bij waarin jullie verhaal verteld mag worden. Wat verbindt jullie? Hoe was de eerste kennismaking, hoe ging het van daaruit verder? Waarom willen jullie trouwen? Wat maakt de ander zo bijzonder?

De antwoorden op die vragen worden het raamwerk van de ceremonie. En die is telkens weer anders, want jullie zijn uniek. En juist dat verhaal mag gevierd worden die dag! Ik help jullie daar graag bij.

Mijn naam is Marloes Eenkhoorn-Hayes, ik ben getrouwd en we hebben 2 prachtige dochters, wonend in het groen van Zwolle/Wijthmen. Door de jaren heen heb ik na mijn docentenopleiding gewerkt als coördinator, schrijver & ontwikkelaar en heb mijn eigen praktijk gerund in Amsterdam.

Zoeken naar wat mensen verbindt is altijd de rode draad geweest in mijn werk. Mijn kwaliteit als BABS is om van jullie antwoorden een uniek verhaal te schrijven en dat te vertellen. Op een manier die bij jullie past. Ook in het Engels. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en om samen jullie verhaal vast te leggen.