fabriek iconMarslanden

Marslanden ligt aan de zuidkant van de stad. Het is het grootste bedrijventerrein van Overijssel. In feite is het een stadsdeel op zich. Het gebied ademt een zeer actieve sfeer; van de eerste ontwikkeling in de jaren '50 (Marslanden A) tot de laatste in het zuidwesten (Marslanden-Zuid).

Automotive en grootschalige detailhandel

Op de Marslanden vindt u 

  • Productiebedrijven
  • Ambachtelijke bedrijven
  • Vele bedrijfsverzamelgebouwen.

Daarnaast zijn er in de loop der jaren ook veel bedrijven in de automotive branche en grootschalige detailhandel bijgekomen. Bij die detailhandel kun je denken aan bijvoorbeeld:

  • Bouwmarkt.
  • Tuincentrum.
  • Keukenshowroom.

Goed bereikbaar

De bereikbaarheid over de weg is goed. De ringweg van Zwolle doorkruist de Marslanden. Daarnaast verbindt hij het bedrijventerrein langs zowel de oost- als de westkant van de stad met de A28. De oudere delen van Marslanden worden waar nodig actief aangepakt om ze aantrekkelijk te houden voor nieuwe bedrijven en investeerders.

Vernieuwen

Omdat er nog steeds volop wordt gebouwd, ook in de komende jaren, zal Marslanden een gebied zijn dat zich blijft vernieuwen. Zo vindt u er op veel plaatsen gevestigde bedrijven naast jonge pioniers.

Veel bedrijvigheid

Marslanden heeft veel moderne architectuur en de ondernemers hebben aandacht voor een goede uitstraling van hun bedrijf. De aanwezige bedrijven van verschillende groottes en verschillende branches geven Marslanden een gezonde voedingsbodem voor alle soorten bedrijvigheid.

Ondernemersclub Marslanden

De ondernemersvereniging voor bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle behartigt de collectieve belangen van zijn ca. 200 leden en is gesprekspartner voor overheden en andere belangenorganisaties en organiseert netwerkactiviteiten en bedrijfsbezoeken.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle