Een medewerker van de gemeente Zwolle graaft met een schep in een digitale wereld.

Medewerker Administratieve Ondersteuning

De afdeling Inkomensondersteuning zorgt dat er geen financiële belemmering is om te werken, te re-integreren of te participeren. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen bijdragen aan de samenleving en niet afhankelijk zijn van het sociale vangnet. Samen met je naaste collega's zorg je dat onze administratie en balie op rolletjes loopt. Ben je opzoek naar afwisseling en hectiek in je werk? En kan je snel schakelen en werk je ook onder stress zeer nauwkeurig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dienstverband / uren per week32-36 uur per week / jaarcontract met intentie tot vast dienstverband
Werk- en denkniveauMbo
Salarismaximaal € 3.481,- (schaal 6) 
AfdelingInkomensondersteuning, team Inkomen; Administratieve Ondersteuning
VacaturehouderHendrika Caudron
Sluitingsdatum21 april 2024

De afdeling

De afdeling Inkomensondersteuning zorgt dat er geen financiële belemmering is om te werken, te re-integreren of te participeren. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen bijdragen aan de samenleving en niet afhankelijk zijn van het sociale vangnet. Daarbij gaan we uit van eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid.

De afdeling bestaat uit Team Inkomen, Team Uitkeringsadministratie, Team Vordering en Verhaal, Team Regionaal Bureau Zelfstandigen, Team Handhaving, Team Schulddienstverlening en Team Inburgering Participatie en Arbeid. 

Dit doe jij

Samen met je naaste collega’s zorg je dat onze administratie en balie op rolletjes loopt. Via een rooster verdelen jullie de taken. Die zijn trouwens breed en divers. Geen dag is hetzelfde.

Van inwoners te woord staan aan onze balie, het beheren van de mailbox, het controleren en verwerken van data en werkprocessen in verschillende programma’s, het verdelen van contacten en (digitale) post tot het behandelen van aanvragen voor gehandicaptenparkeerkaarten. Juist die afwisseling en hectiek vind je leuk. Jij kunt snel schakelen en werkt ook onder stress zeer nauwkeurig.
Fysieke en online post zet je door naar de juiste contactpersonen binnen de afdeling. Verder help je onze inwoners aan de balie. Ze komen met vragen, willen hun gehandicaptenparkeerkaart ophalen of komen een aanvraag inleveren. Waar ze ook mee komen: jij helpt de inwoner verder op weg. 
Het is belangrijk dat onze inwoners op tijd antwoord krijgen. Je bent je er altijd van bewust voor wie je het doet en wat voor gevolgen je werk heeft. Er ligt dus veel verantwoordelijkheid op je bord. Je staat er natuurlijk niet alleen voor en je wordt goed ingewerkt door je collega’s. 
Ben je opzoek naar afwisseling en hectiek in je werk? En kan je snel schakelen en werk je ook onder stress zeer nauwkeurig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ben jij

Je hebt een Mbo werk- en denkniveau. Misschien heb je al ervaring in administratieve werkzaamheden en met de programma’s die we gebruiken, zoals Suite voor het Sociaal Domein. Maar we praten ook graag met afgestudeerde starters op administratief gebied die bijvoorbeeld stage hebben gelopen in het Sociaal Domein. In ieder geval heb je affiniteit met onze doelgroepen. 
Je vindt het leuk om ons team te ondersteunen. Dat merken we aan je collegiale en klantvriendelijke manier van communiceren. Je leert snel en bent niet te beroerd om je mouwen op te stropen.
‘Zal ik dat even doen?’, vraag je vaak. Jij bent iemand die gestructureerd en secuur lijstjes afwerkt en aan het eind van de dag bergen werk hebt verzet. Dat geeft je een tevreden gevoel. 
Door de digitalisering zijn wij continu in ontwikkeling. Jij bent digitaal vaardig, kent alle ins en outs van Outlook en verdiept je snel in ons Medewerkersportaal en Suite voor het Sociaal Domein. Ook denk je graag mee over verbeteringen en het slim inrichten van processen. Je kiest met overtuiging voor deze baan, omdat je wat wilt betekenen voor de inwoners van Zwolle. 

Dit bieden wij

Een salaris van maximaal € 3481,- (schaal 6) bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Wij investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet. In Zwolle werken we hybride, meestal twee á drie dagen op kantoor en rest van de werkweek thuis. Daarin zijn we flexibel en dat ben jij dus ook. We hebben een budget voor je beschikbaar om je werkplek thuis in te richten. Ook krijg je een laptop en telefoon van de ‘zaak’. Ons Stadskantoor is trouwens makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Je werkt 32-36 uur en krijgt een jaarcontract met intentie tot een vast dienstverband.

Zwolle, #hartstad en organisatie

In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we samenwerken met inwoners, ondernemers en partners in de stad. En dat blijkt te werken, want Zwolle scoort hoog op ‘kwaliteit van leven’. Inwoners hebben een groot hart voor de stad, houden van het groen, werken, ondernemen met plezier en voelen zich veilig. 
We kijken uit naar een toekomst met meer dan 160.000 inwoners. Het is onze missie om onze brede welvaart te behouden en te versterken. Dit doen we door unieke talenten samen te brengen en onze passie voor de stad en haar inwoners te delen. In Zwolle kun je jezelf ontwikkelen, je interesses en vaardigheden verkennen en de vrijheid ervaren om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. 
We zijn een organisatie, waar we elkaar waarderen, accepteren en respecteren om wie we zijn. Diversiteit verrijkt onze organisatie en zorgt voor een kleurrijk Zwolle, waar iedereen zich thuis voelt.

Meer weten?

Laat weten wie je bent en wat je wilt weten. Neem contact op met Hendrika Caudron, teammanager team Inkomen, (038) 498 4045, h.caudron@zwolle.nl of Elnaz Fakharinezad, teamcoördinator team Inkomen, (038) 498 3003, e.fakharinezad@zwolle.nl

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met zondag 21 april 2024, alleen door middel van de sollicitatieknop. De gesprekken zijn gepland op donderdag 25 april 2024Misschien kun je hier al rekening mee houden in je agenda.