Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 130.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Leerplichtambtenaar / RMC-consulent

Leerplichtambtenaar / RMC-consulent

Is het voor jou belangrijk om tot een oplossing te komen, kan je goed schakelen tussen verschillende rollen en draai je niet om de hete brij heen?

28 - 36 uur per week 

max. € 4.208,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Juridisch Adviseur Omgevingsrecht (Vergunningen)

Juridisch Adviseur Omgevingsrecht (Vergunningen)

Is helder en meedenkend jouw motto en bekijk je zo ook elk vraagstuk, kan jij juridisch complexe zaken uitstekend uitleggen en wil jij iets betekenen voor de mensen in de stad?

36 uur per week

max. € 5.021,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

 

Senior Jurist

Senior Jurist

Wil je je als zeer ervaren jurist maximaal op je vak focussen zonder je druk te maken over randzaken? Betrokken zijn bij complexe en grootschalige vastgoedprojecten? En over allerlei ontwikkelingen strategisch en praktijkgericht meedenken?

36 uur per week

max. € 6.103,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Managers of happiness Werkgeluk daar staan we voor. Onze geluksfactoren? Betekenisvol werk, gave uitdagingen en ruimte om je te ontwikkelen.
Future-proof Werken voor Zwolle betekent werken aan de stad van de toekomst. Bij ons mag je tijdreizen, groots denken en je verbeelding maximaal gebruiken.
Wendbaar We zijn flexibel en bewegen soepel mee met de flow. We durven ook tegenkracht te bieden en weerstand te incasseren.
Onze helden Mensen met een missie. Die zich met lef, kracht, inspiratie, vallen en opstaan inzetten voor een beter Zwolle. Dat zijn onze helden!

 

Benieuwd naar andere campagnebeelden en het verhaal daarachter?