Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 130.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Projectassistent

Projectassistent NRI

Wil jij ondersteunen bij grote en kleine programma's en projecten, kan je daarbij goed organiseren en plannen, beschik je over goede digitale vaardigheden en ben je een kei in samenwerken?

28 - 36 uur per week

max. € 3.301,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Financieel adviseur/controller (fysiek domein)

Financieel adviseur/controller (fysiek domein)

Je bent een generalist met een specifieke kennis van het fysiek domein. Grondexploitaties en projecten zijn nu eenmaal complex. Zeker in Zwolle, waar je zelfstandig aan de slag gaat en te maken krijgt met grote projecten en ruimtelijke plannen. Het vraagt veel energie en deskundigheid om de bijbehorende financiële vraagstukken te analyseren en te beoordelen.

36 uur per week

max. € 5.372,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. 

Trainee Planoloog

Trainee Planoloog

Binnen het team ruimtelijke ontwikkeling ga jij een bijdrage leveren aan de implementatie van de Omgevingswet. Ook houd jij je bezig met de vertaling naar een omgevingsplan voor gemeente Zwolle. Je draagt bij in scrumsessies om te komen tot sprints voor de werkzaamheden van het omgevingsplan. Kortom, een uitdagende functie waarbij jij als trainee de kans krijgt om kennis te maken met het werkveld van juridisch planoloog bij een overheidsinstantie!

36 uur per week

 

sociaal werker samenleving en welzijn wijkteam Noord

sociaal werker samenleving en welzijn wijkteam Noord

We zoeken voor Sociaal Wijkteam Noord een sociaal werker die zowel Maatschappelijk werk als Participatie kan uitvoeren.

24-28 uur per week

max. € 4208,- bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week.

BOA-coördinator/senior BOA

BOA-coördinator/senior BOA

Vanuit een interne drive ben je een verbinder. Je weet partijen samen te brengen en communiceert op een prettige manier op verschillende niveaus. Collega’s zien in jou een rolmodel. Je bent fit, sportief, energiek en nergens te beroerd voor.

36 uur per week

max. € 3.732,- bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur

Sociaal werker samenleving en welzijn SWT Oost

Sociaal werker samenleving en welzijn SWT  Oost

Collega’s vinden dat je flexibel en praktisch bent; een persoon die de mouwen opstroopt en ervoor gaat. Je vindt het fijn om naar mensen te luisteren en hun verhaal echt  te begrijpen door tussen de woorden door te ‘lezen’. 

28-36 uur

max. € 4208,- bruto per maand bij een volledige 36 urige werkweek 

Sociaal werker jeugd en gezin team Oost

Sociaal werker jeugd en gezin team Oost

Collega’s vinden dat je snel schakelt en roemen je creativiteit. Je hebt ervaring met jeugdhulp en kan intensieve regie voeren. Als je vaker tegen hetzelfde ‘probleem’ aanloopt, bedenk jij een oplossing. Natuurlijk houd je die tegen collega’s aan, want samen bereik je nu eenmaal meer.

28-32 uur per week

max. € 4208,- bruto per maand bij een volledige 36 urige werkweek 

Senior adviseur Arbo en Veiligheid

Senior adviseur Arbo en Veiligheid

Je evalueert en optimaliseert ons veiligheidsbeleid op basis van interne en externe ontwikkelingen. Daarvoor haal je input op bij alle afdelingen en externe partners die samen invulling geven aan goede arbeidsomstandigheden. 

32 uur per week

max. € 5.372,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek

Behandelaar bezwaar en beroep/klachten

Behandelaar bezwaar en beroep/klachten

Jij doorgrondt de wetgeving net zo makkelijk als de verhalen van mensen. Als je voldoende informatie hebt verzameld, maak je een analyse, waarna je tot een onderbouwd oordeel komt dat je kort en krachtig op papier zet. Voor alle partijen leesbaar en begrijpelijk.

32-36 uur per week 

max. € 5.021,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek. 

Contactpersoon Woo

Contactpersoon Woo

Je hebt kennis van de Wob die je hebt toegepast binnen een overheidsorganisatie. De Woo vind je interessant. Je leest je snel in, zodat je weet welke informatie openbaar moet worden gemaakt

36 uur per week

max. € 5.021,- bruto per maand bij een volledige 36-urige werkweek

Senior Jurist Vastgoed

Senior Jurist Vastgoed

Wil je je als zeer ervaren jurist maximaal op je vak focussen zonder je druk te maken over randzaken? Betrokken zijn bij complexe en grootschalige vastgoedprojecten? En over allerlei ontwikkelingen strategisch en praktijkgericht meedenken?

36 uur per week

max. € 6.103,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Managers of happiness Werkgeluk daar staan we voor. Onze geluksfactoren? Betekenisvol werk, gave uitdagingen en ruimte om je te ontwikkelen.
Future-proof Werken voor Zwolle betekent werken aan de stad van de toekomst. Bij ons mag je tijdreizen, groots denken en je verbeelding maximaal gebruiken.
Wendbaar We zijn flexibel en bewegen soepel mee met de flow. We durven ook tegenkracht te bieden en weerstand te incasseren.
Onze helden Mensen met een missie. Die zich met lef, kracht, inspiratie, vallen en opstaan inzetten voor een beter Zwolle. Dat zijn onze helden!

 

Benieuwd naar andere campagnebeelden en het verhaal daarachter?