Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 128.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Operationeel Beheerder Wijkinfra

Operationeel Beheerder Wijkinfra

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de transitie van de stad, ben je een praktische doener, heb je frisse inzichten en herken je de belangen?

36 uur per week

max. € 4.494,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Allround Raadsmedewerker

Allround Raadsmedewerker

Heb jij affiniteit met politiek, werk je graag aan een gezamenlijk resultaat en kan je makkelijk communiceren op verschillende niveaus?

28 - 32 uur per week

max. € 4.494,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Functioneel Beheerder Sociaal Domein

Functioneel Beheerder Sociaal Domein

Ben jij goed in het analyseren van problemen en het vinden van de oplossing, heb je kennis van de processen binnen het Sociaal Domein en wil jij je graag ontwikkelen?

32 uur per week

max. € 4.048,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Managers of happiness Werkgeluk daar staan we voor. Onze geluksfactoren? Betekenisvol werk, gave uitdagingen en ruimte om je te ontwikkelen.
Future-proof Werken voor Zwolle betekent werken aan de stad van de toekomst. Bij ons mag je tijdreizen, groots denken en je verbeelding maximaal gebruiken.
Wendbaar We zijn flexibel en bewegen soepel mee met de flow. We durven ook tegenkracht te bieden en weerstand te incasseren.
Onze helden Mensen met een missie. Die zich met lef, kracht, inspiratie, vallen en opstaan inzetten voor een beter Zwolle. Dat zijn onze helden!

 

Benieuwd naar andere campagnebeelden en het verhaal daarachter?