Welkom bij Zwolle; bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 128.000 inwoners. Hier geloven we dat het beter wordt als je samen doet en optrekt. Ruim 1000 collega’s zetten zich dagelijks in voor een bloeiend, groeiend en vitaal Zwolle. Uitdagend werk waarin je het verschil kunt maken. Bij een moderne organisatie waar je ruimte en verantwoordelijkheid krijgt. Werken voor Zwolle is mooi werk. Voor iedereen.

Senior Beleidsadviseur Groen en Natuur (tijdelijk)

Senior Beleidsadviseur Groen en Natuur (tijdelijk)

Je hebt aantoonbaar ervaring met beleidsvorming en -implementatie in het ruimtelijk domein en bent een allround senior adviseur en verbinder op het vakgebied van natuur en landschap & ruimtelijke ordening. 

32 uur per week voor de periode van 4 maanden met de optie van verlenging.

 

Jurist/juridisch adviseur

Jurist/juridisch adviseur

Als algemeen jurist adviseer je de organisatie op een breed terrein over diverse   juridische vraagstukken. Dat kan gaan om vragen op zowel bestuursrechtelijk als privaatrechtelijk terrein.

32 uur per week

max. € 4.831,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek

Jurist/Functionaris gegevensbescherming

Jurist/Functionaris gegevensbescherming

Wij zijn op zoek naar een jurist die gegevensbescherming/AVG als hoofdaandachtsgebied heeft. Je gaat de rol van functionaris gegevensbescherming vervullen.

30 uur per week

max. € 5.169,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek

Adviseur civiele techniek (senior)

Adviseur civiele techniek (senior)

Je hebt een WO-opleiding op het gebied van Civiele Techniek of je hebt na je HBO aanvullende opleidingen gedaan. Deze stevige en cruciale functie vereist veel ervaring. Jij vertelt ons graag wat je hebt gedaan op dit vlak. Niet alleen qua technische inhoud, maar ook qua relationele interactie met verschillende partijen. Heb je kennis van en ervaring met het Deltaprogramma en klimaatadaptatie? Dan zijn we helemaal blij.

36 uur per week

max. € 5.872,-  bruto per maand bij een volledige werkweek van gemiddeld 36 uur per week. 

 

Beleidsadviseur Sociaal Domein met aandachtsgebied huiselijk geweld en opvang slachtoffers

Beleidsadviseur Sociaal Domein met aandachtsgebied huiselijk geweld en opvang slachtoffers

Je hebt een HBO of academisch werk- en denkniveau, ervaring binnen het sociaal domein, en kennis van de genoemde aandachtsgebieden aanpak huiselijk geweld. Je gaat niet direct in de actiemodus, maar denkt eerst na over de strategie. Daarna ga je energiek aan het werk en inspireer je mensen om zaken voor elkaar te krijgen.

Tijdelijk voor twee jaar / 26 uur met mogelijk op termijn uitbreiding van aantal uren

max. € 5.169,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek

Jurist Vastgoed

Jurist Vastgoed

Vind jij het interessant om deel uit te maken van een multidisciplinair team, houd je van omdenken, heb je een frisse blik en kan je relevante wet- en regelgeving toepassen in beleid en bij vraagstukken?

36 uur per week

max. € 5.169,-- bruto per maand,
bij een 36-urige werkweek
(met mogelijkheid tot arbeidsmarkttoelage)

Managers of happiness Werkgeluk daar staan we voor. Onze geluksfactoren? Betekenisvol werk, gave uitdagingen en ruimte om je te ontwikkelen.
Future-proof Werken voor Zwolle betekent werken aan de stad van de toekomst. Bij ons mag je tijdreizen, groots denken en je verbeelding maximaal gebruiken.
Wendbaar We zijn flexibel en bewegen soepel mee met de flow. We durven ook tegenkracht te bieden en weerstand te incasseren.
Onze helden Mensen met een missie. Die zich met lef, kracht, inspiratie, vallen en opstaan inzetten voor een beter Zwolle. Dat zijn onze helden!

 

Benieuwd naar andere campagnebeelden en het verhaal daarachter?