Robert Jansen

Wijkregisseur

Mijn naam is Robert Jansen. Ik ben wijkregisseur in het stadsdeel Noord met de wijken Holtenbroek, Aa-landen en Haerst-Tolhuislanden en buurtschap Langenholte.

Ik zet mij in voor het buitengeluk van bewoners. Dat betekent dat ik samen met wijkpartners, -bewoners en collega’s van de gemeente Zwolle werk aan een vitale wijk; een wijk waar bewoners zich thuis voelen en met een buitenruimte die aansluit bij hun de wensen.

Ik stimuleer de samenwerking tussen organisaties en bewoners als het gaat over de openbare buitenruimte. Ik heb een groot netwerk in en buiten de wijken. Ik kan daarom snel en makkelijk bewoners, organisaties, wijkwethouder en andere medewerkers van de gemeente met elkaar in contact brengen. Ik zorg er voor dat (ideeën van) bewoners betrokken worden bij ontwikkelingen in hun buurt, en dat zij verbeteringen zelf bedenken en uitvoeren.

Bewoners en organisaties die een wens of een leuk idee hebben voor hun wijk of buurt, kunnen contact met mij opnemen op de website voor bewonersinitiatieven MijnWijk. Ik kan helpen om die ideeën samen uit te werken.

Ik werk nauw samen met de wijkmanager en de wijkmedewerker. Onze werklocatie is op het Wijkservicepunt Noord in wijkcentrum Holtenbroek.

Heeft u een melding of klacht over wegen, stoepen, verlichting, groen, riolering, afval, speel- en straatmeubilair, dan kunt u dit melden via www.zwolle.nl/meldingen of telefonisch via 14038.

www.zwolle.nl/holtenbroek | www.zwolle.nl/aa-landen | www.zwolle.nl/mijnwijk

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle