Robert Jansen

Wijkregisseur

Holtenbroek, Aa-landen, Haerst-Tolhuislanden

Mijn naam is Robert Jansen en ik ben wijkregisseur in het Stadsdeel Noord. Ik zet me in om de leefbaarheid in de wijken te verbeteren en bewonersinitiatieven te ondersteunen.

Bewoners en organisaties in Holtenbroek, Aa-landen en Haerst-Tolhuislanden kunnen contact met mij opnemen als zij een wens, of een leuk idee hebben voor in hun wijk of directe woonomgeving. Wellicht kan ik helpen om die ideeën samen verder uit te werken.

Ik heb een groot netwerk in en buiten het stadsdeel. Ik kan daarom snel en makkelijk het contact met en tussen bewoners, organisaties, de wijkwethouder en andere medewerkers van de gemeente Zwolle leggen. Zo stimuleer ik de samenwerking tussen alle partijen en zorg er voor dat (ideeën van) bewoners betrokken worden bij ontwikkelingen in hun buurt en zij verbeteringen zelf bedenken en uitvoeren.

Samen met de wijkmanager en de wijkmedewerker vorm ik het Wijkservicepunt Noord. Onze werklocatie is gevestigd in het wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20.

Heeft u een melding of klacht over wegen/stoepen, verlichting, groen/bomen, riolering, afval, speel- en straatmeubilair dan kunt u dit melden via www.zwolle.nl/meldingen of telefonisch via 14038.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle


Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle