koppeling iconSamenwerkingspartners en netwerken

Blik werkt samen met de Talentenregio, een samenwerkingsverband van 26 decentrale overheidsorganisaties. Daarnaast werken wij samen met diverse coaches en trainers, die vanuit dezelfde overtuigingen en methodieken werken als wij. Deze coaches en trainers ondersteunen ons met hun vakkennis en specialisaties. Ook zijn we vanuit Blik aangesloten bij verschillende netwerken.

Talentenregio

Blik werkt samen met de Talentenregio, een samenwerkingsverband van 26 decentrale overheidsorganisaties.  Als je een account aanmaakt op de website van de Talentenregio, kom en blijf je op de hoogte van klussen, vacatures en ander interessant nieuws. Ook biedt de Talentenregio diverse trainingen aan.

Coaches en trainers

Daarnaast werken wij samen met diverse coaches en trainers, die  
vanuit dezelfde overtuigingen en methodieken werken als wij. Deze coaches en trainers ondersteunen ons met hun vakkennis en specialisaties.

Netwerken

Vanuit Blik zijn wij aangesloten bij verschillende netwerken. Wij kunnen je introduceren bij netwerkbijeenkomsten als je weet wat je wilt en je cv op orde hebt. Eventueel kun jij jezelf voorstellen door een pitch en je vraag aan de deelnemende organisaties stellen. Gebruikmaken van deze netwerkbijeenkomsten gebeurt altijd via een van onze loopbaanadviseurs. 

Via deze netwerken kunnen wij iets voor jou betekenen:

  • De mobiliteitstafel: Ongeveer twintig organisaties in de regio Zwolle zijn hierbij aangesloten: overheidsorganisaties (centraal en decentraal/lokaal), onderwijsinstellingen en sinds kort is ook de zorg deelnemer aan dit netwerk.
  • Netwerk Werkend Zwolle: Deze netwerkorganisatie bestaat uit zeer gevarieerde deelnemers uit (regio) Zwolle. Onder andere gezondheidszorg, onderwijsinstellingen en commerciële bedrijven maken er deel van uit.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle