Zomerkermis 2020

Veel spectaculaire attracties...
Veel spectaculaire attracties...
...voor elk wat wils
...voor elk wat wils

In 2020 is Zwolle van vrijdag 7 augustus tot en met zondag 16 augustus opnieuw het bruisende decor voor de Zomerkermis! Tien dagen met veel gezelligheid en amusement voor jong en oud. We hopen dat u ook dit jaar weer een bezoek aan de Zomerkermis zult brengen.

Gevarieerd aanbod attracties

De kermis heeft elk jaar een bijzonder en gevarieerd aanbod en een mooi omlijstend programma. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een familiedag (zondag) en een Eurodag (maandag)! De kermis is bedoeld voor jong en oud en dit is ook terug te zien in alle activiteiten die tijdens de kermis plaatsvinden en de diverse attracties die een plek vinden in Zwolle. De atracties voor 2020 zijn nog niet bekend. Wel vindt u hier nog informatie over de attracties van 2019. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like ons dan op Facebook!

Straatfestival Zwolle

Het straatfestival Zwolle vindt plaats op vrijdag 14 augustus 2020. Meer informatie vind je op straatfestivalzwolle.nl.

Markt op vrijdag en zaterdag

Tijdens de Zomerkermis is de markt op vrijdag 7 en 14 augustus en zaterdag 8 en 15 augustus te vinden op de Oude Vismarkt, het Gasthuisplein en de straten er omheen. Deze straten zijn dan afgesloten voor het verkeer.

plattegrond-kermis-2019.pdf