Zomerkermis

Veel spectaculaire attracties...
Veel spectaculaire attracties...
...voor elk wat wils...
...voor elk wat wils...
...van laag...
...van laag...
...tot hoog.
...tot hoog.

Zwolle is van vrijdag 11 augustus tot en met zondag 20 augustus 2017 opnieuw het bruisende decor voor de Zomerkermis! Tien dagen met veel gezelligheid en amusement voor jong en oud. We hopen dat u de kermis een bezoekje brengt. U bent van harte welkom!

Gevarieerd aanbod attracties

De kermis kent altijd een bijzonder gevarieerd aanbod. Op de plattegrond krijgt u een beeld van de attracties (dit is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen).  Like ons op Facebook! Zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Spetterende opening Zwolse Zomerkermis

De opening van de Zwolse Zomerkermis vindt plaats op vrijdag 11 augustus op het Rodetorenplein. Ook dit jaar start het programma om 15.00 uur met een spetterende Blobjump onder leiding van Ron Boszhard, bekend van de AVRO/TROS hit Bommetje XL. Burgemeester Henk Jan Meijer zal het startsein geven voor de eerste spectaculaire sprong vanaf de brug van het Rodetorenplein.  Ook dit jaar is er een familiedag op zondag 20 augustus met een schminktent, Polaroid Girl, Kiddy Ride Police Patrol en Street Magic met Roderick Waterpas. En op maandag 14 augustus de Eurodag!

Deelnemen aan deze unieke belevenis kan door u in te schrijven via http://blobjump.nl/inschrijven. Er kan slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen (maximaal 30 personen). Daarnaast is er een beker voor de meest originele sprong (verschillende categorieën). Meer informatie vindt u op www.blobjump.nl. De voorwaarden voor deelname aan de Blobjump zijn:

  • Maximale gewicht van een deelnemer is 100 kilo
  • Minimale leeftijd van een deelnemer is 12 jaar

Deze voorwaarden zijn er uit veiligheidsoverwegingen.