Zomerkermis 2021

Veel spectaculaire attracties...
Veel spectaculaire attracties...
...voor elk wat wils
...voor elk wat wils

Van zaterdag 14 tot en met zaterdag 21 augustus 2021 komt er een aangepaste kermis in Park de Wezenlanden. De zomerkermis hoort immers bij Zwolle als vitale en veerkrachtige stad met evenementen voor alle doelgroepen. En daarom is net als vorig jaar voor Park de Wezenlanden gekozen.

Prikkelarme kermis

Op dinsdag 17 augustus is er van 13.00 tot 15.00 uur een prikkelarme kermis. Deze middag is speciaal voor kinderen en volwassenen die graag op een rustige manier kermis willen vieren. De prikkelarme zomerkermis probeert het aantal prikkels tijdens de kermis te verminderen.

Acht dagen geopend

De kermis is dagelijks van 13.00 uur tot 23.00 uur geopend en duurt maximaal acht dagen. Het kermisterrein wordt omheind, zodat het kermisteam het terrein kan afsluiten wanneer het te druk wordt. In het park is ruimte voor ruim 40 attracties, dit is bijna net zo veel als anders in de binnenstad. Het Parkpaviljoen is gedurende de opbouw en de kermis bereikbaar en gewoon geopend.

Parkeren

Vanwege beperkte parkeerruimte raden wij u af om met de auto te komen. Doet u dat toch dan helpen we u graag. Dit moet u weten over parkeren tijdens de Zwolse Zomerkermis: 

  • U kunt uw auto het beste parkeren op het parkeerterrein aan de Turfmarkt (Let op! Betaald parkeren);
  • Komt u met de fiets dan vragen wij u uw fiets te plaatsen in de gemarkeerde fietsparkeervakken: Parkeerterrein Provinciehuis aan de Luttenbergstraat of het fietsparkeervak Park de Wezenlanden (ingang Wethouder Alferinkweg).

Voor exploitanten

Informatie voor exploitanten over het inschrijven voor de Zwolse Zomerkermis.