Binnenstad

Binnenstad

De binnenstad van Zwolle: er is geen andere plek in de stad waar zoveel gebeurt. Van wonen en werken tot winkelen en allerlei manieren om elkaar te ontmoeten. Dit brengt een enorme dynamiek met zich mee.

Zwolle ademt één en al sfeer, het is een stad die je niet wilt missen, ook als toerist niet. Onze dynamische Hanzestad heeft alles voor een weekendje weg of een dagje uit. Met onze culturele parels zoals de Fundatie, culinaire hotspots waaronder De Librije, gastvrije overnachtingslocaties, gezellige evenementen, bruisende festivals en een historische binnenstad met volop winkelmogelijkheden.

Zwolle is van ons allemaal. We verbeteren de stad dan ook graag samen met ondernemers, belangenverenigingen en bewoners. Met die input gaan we aan de slag om Zwolle aantrekkelijk en bereikbaar te houden in de toekomst.

Contact team stadsdeel Midden

Het team vormt de schakel tussen wijkbewoners, organisaties en de gemeente. Wijkbewoners van Assendorp, Pierik, Kamperpoort, Veerallee en de binnenstad  kunnen hier terecht met vragen, ideeën en klachten die in hun wijk spelen.

Team stadsdeel Midden heeft een vaste werkplek op het Stadhuis. U bent altijd welkom op ons Wijkservicepunt. Daarnaast kunt u afspraken per mail of telefoon maken.

Bezoekadres: Grote Kerkplein 15 (Stadhuis)
Postadres: Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Telefoon:  14038
E-mail: stadsdeelmidden@zwolle.nl
Twitter: Team Stadsdeel Middenexterne-link-icoon