Foto van overzicht oude mars

Kavels Oude Mars

Oude Mars ligt ten zuiden van Zwolle. Hier realiseert de gemeente honderd ruime nieuwbouwkavels voor particuliere woningen. In dit landelijke buitengebied gaan wonen, natuur en ruimte hand in hand. Tegelijkertijd is de levendigheid van de stad ook binnen handbereik. Er zijn nog twee kavels beschikbaar.

Beschikbare kavels

Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte1179 m²
AanvaardingIn overleg
StatusOnder optie
Prijs€ 570.000,- k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte1101 m²
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Prijs€ 540.000,- k.k. incl. BTW*

Kavels in Oude Mars te koop

Het plan Oude Mars is exclusief ontworpen voor wonen op hoog niveau. De ruimtelijke opzet van het nieuwbouwplan kenmerkt zich door veel groen en veel open ruimtes en routes. De wegen in het gebied krijgen bijvoorbeeld brede grasbermen in plaats van trottoirs. Elke kavel blijft voor een groot deel onbebouwd en krijgt een groen karakter. Als eigenaar van een kavel kunt u samen met een door u gekozen architect uw droomwoning bouwen. U bent zelf opdrachtgever en bouwt uw nieuwbouwwoning naar eigen wens en behoefte. 

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor één van deze kavels? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Kopersbegeleiding, telefoonnummer 038 - 498 2200 of via het emailadres  ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl. U kunt dan een vrijblijvende optie krijgen van 3 weken waarin u kunt uitzoeken of uw droomhuis past cq. financieel haalbaar is op deze kavel.

* de grond is prijsvast voor het gehele jaar. Indien het notarieel transport plaatsvindt na 31 december 2023 wordt de grondprijs geïndexeerd met 3,5% per jaar tot aan het notarieel transport.