Kavels Weideburen, De Tippe

De gemeente Zwolle verkoopt tien kavels voor onder architectuur gebouwde geschakelde woningen in de Zwolse wijk Stadshagen. De woningen in de nieuwe buurt De Tippe krijgen allemaal een eigen unieke gevel en worden een echt blijkvanger. Momenteel zijn er nog een aantal kavels beschikbaar.

Buurschap voor de toekomst

De Tippe is één van de nieuwe buurten van Stadshagen en ligt aan de rand van Zwolle, tussen het weidse IJssellandschap en de bestaande buurten van Stadshagen en Westenholte. Het is een buurschap voor de toekomst. Een duurzame, klimaatbestendige en energiezuinige buurt voor alle leeftijden. Een plek waar u zich thuis voelt en waar u nooit meer weg wilt. Spelen, opleiding, werken, vrije tijd en zorg: u vindt het in de Tippe. In totaal komen er ongeveer 1300 woningen: van kleine appartementen tot grote gezinswoningen en alles er tussen in. De buurt is goed bereikbaar en u woont er vlakbij de voorzieningen van Stadshagen en het centrum van Zwolle. De Tippe heeft het veilige en knusse gevoel van een dorp, met veel ruimte voor voetgangers en fietsers. Ook zit de buurt vol met  natuur én met groene, duurzame toepassingen.

Tippehubs: Ontmoeten en delen

In de Tippe staat onderlinge betrokkenheid centraal. Bewoners en ondernemers werken daar samen aan. Zo zijn er plannen voor Tippehubs: plekken voor ontmoeting en delen. Denk aan een materialenhub waar mensen bouwmaterialen die ze niet meer nodig hebben naartoe kunnen brengen, zodat anderen die weer kunnen gebruiken. Of aan een mobiliteitshub met verschillende vormen van deelmobiliteit waar bewoners gebruik van kunnen maken. 

Bijzondere architectuur

Op de tien kavels die te koop staan kunt u samen met een architect een geschakelde woning ontwerpen naar uw eigen woonwensen. Het is de bedoeling dat elke woning een eigen, unieke gevel krijgt. Zo kunt u een woning ontwerpen die zowel van binnen als van buiten helemaal bij u past. U kunt de gevel van uw nieuwe woning laten inspringen met een loggia, dakterras of terugliggende ingang.  Of  u kunt kiezen voor een uitstekende gevel, met bijvoorbeeld een erker, bloemkozijn of uitbouw. Het kan allemaal! Ook de kleuren en materialen bepaalt u grotendeels zelf. Dat geeft een bijzondere en gevarieerde uitstraling.

Aan de slag met een architect

U kunt uw woning helemaal op maat ontwerpen met voldoende ruimte voor u en bijvoorbeeld uw opgroeiende kinderen of uw hobby’s. U kiest zelf een architect die bij u past. Een eigen huis ontwerpen kost tijd, maar het levert wel een huis op dat helemaal bij u past! En in afstemming met de buren zorgt u voor een prachtig architectonisch hoogstandje.

Interesse?

Heeft u belangstelling voor deze kavels Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Kopersbegeleiding, telefoonnummer 038 - 498 2200 of via het emailadres  ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl. U kunt dan een vrijblijvende optie krijgen van 3 weken waarin u kunt uitzoeken of uw droomhuis past cq. financieel haalbaar is op deze kavel.

Contact

Heeft u vragen over de kavel in de Tippe? Neem dan contact op met team kopersbegeleiding van de gemeente Zwolle. Dit kan via telefoonnummer (038) 498 22 00 of e-mailadres ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl.

Beschikbare kavels

Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte229
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Prijs€ 165.000,- k.k. incl. BTW*