Parkeervergunning voor tijdelijke werkzaamheden

U kunt een tijdelijke parkeervergunning aanvragen voor werkzaamheden in Zwolle voor storing, onderhoud en reparatie. Als u de werkzaamheden uitvoert in een gebied met parkeerapparatuur- en/of parkeerplaatsen voor vergunninghouders, dan kunt u voor een dag, een week of maand een tijdelijke parkeervergunning aanvragen.

Aanvraag

Account

Vraagtu voor het eerst een tijdelijke parkeervergunning aan, dan heeft u eerst een account nodig. Met dit account wordt gecontroleerd of u een tijdelijke parkeervergunning kunt krijgen. Dit account kunt u via het digitale parkeerloket aanvragen. De behandeling van de aanvraag duurt ongeveer 1 tot 2 weken.

Digitaal aanvragen

Via het parkeerloketexterne-link-icoon. kunt u een account aanvragen. Bedrijven die bij ons bekend zijn, hebben automatisch een account toegekend gekregen. Bedrijven die een account hebben, kunnen een tijdelijke vergunning aanvragen via het parkeerloketexterne-link-icoon. (U heeft van ons automatisch een account gekregen, als u eerder een tijdelijke vergunning heeft gekocht bij de balie van het Stadskantoor)

eHerkenning

U logt in via eHerkenning, wat u aan kunt vragen via www.eherkenning.nlexterne-link-icoon. Voor inloggen in het parkeerloket heeft u eHerkenning met beveiligingsniveau 3 nodig.

Bij de balie aanvragen

Bedrijven zonder eHerkenning, kunnen op afspraak een tijdelijke vergunning aanvragen bij de balie van het Stadskantoor.

Maak direct uw afspraakexterne-link-icoon

Neem mee naar uw afspraak

  • Een kenteken
  • Vestigingsnummer
  • Werkadres

We registreren de tijdelijke parkeervergunning op kenteken. Nadat u betaalt, kennen we de vergunning meteen toe. 

Uw afspraak wijzigen of afzeggen

In de bevestigingsmail van uw afspraak staat een link. Via deze link kunt u uw afspraak wijzigen of afzeggen.

Kosten

Contact

Als u vragen heeft over deze vergunning, kijk dan (bij uw eigen gegevens) in uw digitaal parkeerloketexterne-link-icoon.

Klachten & meldingen

Bent u niet tevreden over de manier waarop de gemeente u heeft behandeld? Of wilt u iets melden? Op de pagina Meldingen, klachten en bezwaren leest u hoe u dat kunt doorgeven.