documenten-vink iconParkeervergunning voor tijdelijke werkzaamheden

U kunt een tijdelijke parkeervergunning aanvragen voor werkzaamheden in Zwolle voor storing, onderhoud en reparatie. Als u de werkzaamheden uitvoert in een gebied met parkeerapparatuur- en/of parkeerplaatsen voor vergunninghouders, dan kunt u voor een dag, een week of maand een tijdelijke parkeervergunning aanvragen.

Aanvraag

Account

Vraagt u voor het eerst een tijdelijke parkeervergunning aan, dan heeft u eerst een account nodig. Met dit account wordt gecontroleerd of u een tijdelijke parkeervergunning kunt krijgen. Dit account kunt u via het digitale parkeerloket aanvragen. De behandeling van de aanvraag duurt ongeveer 1 tot 2 weken.

Digitaal aanvragen

Via het parkeerloket. kunt u een account aanvragen. Bedrijven die bij ons bekend zijn, hebben automatisch een account toegekend gekregen. Bedrijven die een account hebben, kunnen een tijdelijke vergunning aanvragen via het parkeerloket. (U heeft van ons automatisch een account gekregen, als u eerder een tijdelijke vergunning heeft gekocht bij de balie van het Stadskantoor)

eHerkenning

U logt in via eHerkenning, wat u aan kunt vragen via www.eherkenning.nl. Voor inloggen in het parkeerloket heeft u eHerkenning met beveiligingsniveau 3 nodig.

Bij de balie aanvragen

Bedrijven zonder eHerkenning, kunnen op afspraak een tijdelijke vergunning aanvragen bij de balie van het Stadskantoor.

Maak direct uw afspraak

Neem mee naar uw afspraak

  • Een kenteken
  • Vestigingsnummer
  • Werkadres

We registreren de tijdelijke parkeervergunning op kenteken. Nadat u betaalt, kennen we de vergunning meteen toe. 

Uw afspraak wijzigen of afzeggen

In de bevestigingsmail van uw afspraak staat een link. Via deze link kunt u uw afspraak wijzigen of afzeggen.

Kosten

Bekijk de kosten op Parkeertarieven.

Contact

Als u vragen heeft over deze vergunning, kijk dan (bij uw eigen gegevens) in uw digitaal parkeerloket.

Klachten & meldingen

Bent u niet tevreden over de manier waarop de gemeente u heeft behandeld? Of wilt u iets melden? Op de pagina Meldingen, klachten en bezwaren leest u hoe u dat kunt doorgeven.