Welkom in de Spoorzone Zwolle!

Spoorzone Zwolle ligt in het hart van de regio Zwolle, de economisch best presterende regio van Nederland. Dicht bij de historische binnenstad en rondom het station, het tweede ov-knooppunt van Nederland. Een strategisch gelegen plek voor uiteenlopende functies, van cultuur tot onderwijs, van wonen tot kantoren, van zorg tot creatieve broedplaatsen. Daarom investeren we hier veel tijd en geld: het gebied is volop in beweging!

Nieuws Spoorzone

Waar werken we aan?

Agenda

Spoorzone dataroom

Hoeveel mensen wonen er  in de Spoorzone? Welke voorzieningen zijn er? Waar kun je parkeren? Welke bedrijven zitten er in de Spoorzone en hoeveel medewerkers hebben zij?

Om antwoord te geven op al dit soort vragen over de Spoorzone heeft de gemeente Zwolle de Spoorzone dataroom ingericht.

Volg de virtuele rondleiding door de Spoorzone!

Benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van Spoorzone Zwolle? Via rondleidingspoorzone.zwolle.nl kunt u een wandeling door het stationsgebied maken. U krijgt dan informatie over heden, verleden en toekomst van dit voor Zwolle belangrijkste ontwikkelgebied. De rondleiding kunt u maken op uw smartphone, tablet of PC.

Als u een smartphone heeft met Layar kunt u met uw telefoon in de hand zelfs letterlijk de route op en rondom het station volgen. Op negen verschillende punten krijgt u dan specifieke informatie over de plek waar u bent.