Stadshagen

Stadshagen is de jongste wijk van Zwolle. In 1997 zijn de eerste woningen opgeleverd. De wijk is nog steeds in ontwikkeling met nieuwbouw en verbetering van de openbare ruimte. Stadshagen is een moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Afhankelijk van waar je woont in Stadshagen ben je binnen 10 tot 30 minuten met de fiets in de binnenstad van Zwolle en het natuurgebied van Mastenbroek ligt om de hoek. 

Stadshagen ligt in stadsdeel West en is samengesteld uit de buurten Breecamp, Breezicht, Mastenbroek (noord), Schoonhorst, Milligen, Stadsbroek (oost), Frankhuis, Werkeren en de Tippe (zuid).

De wijk heeft veel voorzieningen die in het hart van de wijk staan zoals het winkelcentrum, Cultuurhuis en Gezondheidshuis. Trekpleisters zijn o.a. de Stadshoeve met een kinderboerderij en horeca en het Twistvlietpark voor recreatie, sport en festiviteiten.

Contact team stadsdeel West

Het team van het Wijkservicepunt West werkt samen met gemeentelijke collega’s, wijkorganisaties en bewoners aan een leefbare wijk. Bewoners kunnen bij het team terecht met allerlei vragen, ideeën en opmerkingen over hun wijk.

Bezoekadres: Werkerlaan 1 (Cultuurhuis)
Postadres: Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Telefoon: 14038
E-mail wijkservicepuntwest@zwolle.nl
Twitter: Wijkservicepunt Westexterne-link-icoon
Instagram: Wijkservicepunt Westexterne-link-icoon