Startende ondernemers

Er komt veel kijken bij het starten van een bedrijf. Bijvoorbeeld bij de zoektocht naar personeel, bedrijfsruimte en het aanvragen van diverse vergunningen. Ook moeten aanvragen getoetst worden aan bestemmingsplannen. De accountmanagers van Ruimte en Economie helpen u bij een goede voorbereiding.

We hebben gastvrijheid hoog in ons vaandel staan. Daarom nodigen we twee keer per jaar nieuwe vestigers uit die we introduceren in onze netwerken. We brengen ze in contact met partijen die meedenken op het gebied van financiering, locatie, trainingen, het sparren over het bedrijf en het vergroten van het netwerk. Wilt u zich hier al vast voor aanmelden of meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Karin van Vilsteren – van Voorst.

Startfase

Wilt u een bedrijf starten in Zwolle? Heeft u een goed idee of bent u pas gestart? Hier vindt u informatie van partijen die u in de startfase kunnen ondersteunen en in contact kunnen brengen met andere startende ondernemers.

  • Wilt u ondersteuning in de vorm van coaching, intervisie of sparringpartners? Dan helpt Kennispoort Regio Zwolle verder. De werkzaamheden worden door de overheid vergoed. 
  • De Kamer van Koophandel helpt u onder meer bij uw inschrijving als ondernemer, het opstellen van het ondernemingsplan en geven informatie over financiering.
  • Bij Stichting Ondernemersklankbord bieden oud-ondernemers ondersteuning aan starters.
  • Qredits Ondernemersschool bereidt mensen voor op het ondernemerschap. De focus ligt op het schrijven van een ondernemersplan en het vergroten van uw ondernemersvaardigheden.

Starten vanuit een uitkering?

Als u een bedrijf wilt opstarten terwijl u een uitkering ontvangt, kunt u contact opnemen met het Regionaal Bureau Zelfstandigen.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak 

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle
Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 09.00 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38
Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2022 Gemeente Zwolle