Bedrijfsvoeringsorganisatie Regionale Jeugdzorg

Het Regionaal Serviceteam Jeugd (RSJ) IJsselland is een zelfstandige inkoop- en betaalorganisatie van de elf samenwerkende gemeenten in de regio IJsselland. Het RSJ-IJsselland koopt namens de gemeenten de gespecialiseerde jeugdhulp in bij de ruim 160 aanbieders die werkzaam zijn in de regio. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat ieder kind de specialistische hulp moet kunnen krijgen die het nodig heeft, in zijn directe omgeving en binnen zijn sociale kring.

Deze  gemeenschappelijke bedrijfsvoeringsorganisatie handelt namens deze gemeenten de facturen van de jeugdzorgaanbieders af, regelt de inkoop en het contractmanagement en levert managementinformatie. Dit betreft de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle

Vragen

Voor vragen over het indienen van facturen en betalingen kunt u e-mail sturen naar factuur@rsj-ijsselland.nl. Het RSJ IJsselland neemt alleen facturen in behandeling van gecontracteerde aanbieders en op basis van een gemeentelijk toewijzingsbericht voor de zorg.

Voor vragen over de contractering van nieuwe aanbieders kunt u een mail sturen naar info@rsj-ijsselland.nl.  Of kijk op www.rsj-ijsselland.nlexterne-link-icoon onder het tabblad inkoop.

Vragen over een specifieke cliënt die bij u in zorg is of over de lokale werkwijze binnen een gemeente, kunt u direct mailen naar de desbetreffende gemeente.