gebouw iconBedrijfsvoeringsorganisatie Regionale Jeugdzorg

Het Regionaal Serviceteam Jeugd (RSJ) IJsselland is een zelfstandige inkoop- en betaalorganisatie van de elf samenwerkende gemeenten in de regio IJsselland. Het RSJ-IJsselland koopt namens de gemeenten de gespecialiseerde jeugdhulp in bij de ruim 160 aanbieders die werkzaam zijn in de regio. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat ieder kind de specialistische hulp moet kunnen krijgen die het nodig heeft, in zijn directe omgeving en binnen zijn sociale kring.

Deze  gemeenschappelijke bedrijfsvoeringsorganisatie handelt namens deze gemeenten de facturen van de jeugdzorgaanbieders af, regelt de inkoop en het contractmanagement en levert managementinformatie. Dit betreft de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle

Vragen

Voor vragen over het indienen van facturen en betalingen kunt u e-mail sturen naar factuur@rsj-ijsselland.nl. Het RSJ IJsselland neemt alleen facturen in behandeling van gecontracteerde aanbieders en op basis van een gemeentelijk toewijzingsbericht voor de zorg.

Voor vragen over de contractering van nieuwe aanbieders kunt u een mail sturen naar info@rsj-ijsselland.nl.  Of kijk op www.rsj-ijsselland.nl onder het tabblad inkoop.

Vragen over een specifieke cliënt die bij u in zorg is of over de lokale werkwijze binnen een gemeente, kunt u direct mailen naar de desbetreffende gemeente.

Afspraak maken

In het Stadskantoor kunt u alleen op afspraak terecht.

Maak een afspraak

Stadskantoor, Lübeckplein 2, 8017 JZ Zwolle
Stadhuis, Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle

Neem contact met ons op

Postbus 10007, 8000 GA Zwolle

Stuur een bericht

Telefoon: 14 038 (5 cijfers,
tussen 08.30 en 17.00 uur)
Vanuit het buitenland: +31 38 498 31 38

Whatsapp: 06 83 29 66 88
(bellen naar dit nummer is niet mogelijk)

BTW/KvK-nummer

BTW: NL001900249B01
KvK: 08218173

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Wij zijn bereikbaar via

© 2023 Gemeente Zwolle