Kavels Scholtensteeg

Aan de Scholtensteeg geniet u van de perfecte balans tussen wonen, werken en uw hobby. Op uw kavel krijgt u alle vrijheid.

Van droom naar werkelijkheid

Zoekt u een plek waar u kunt wonen én werken? Of heeft u een hobby die om veel ruimte vraagt? De kavel is maar liefst 1.006 vierkante meter groot, waardoor u uw erf kunt inrichten zoals u dat wilt. Van werkplaats tot opslagruimte, er is van alles mogelijk. 

Scholtensteeg 

De Scholtensteeg is een prachtig gebied aan de rand van de wijk Stadshagen. U kunt er weids wonen en werken tussen stad en land. U ervaart er de rust en ruimte van de Mastenbroekerpolder, met elk seizoen weer een uniek vergezicht. Tegelijkertijd is De Scholtensteeg goed bereikbaar en liggen de voorzieningen van Stadshagen en het levendige centrum van Zwolle op fietsafstand. 

Realiseren eigen woonwensen

U heeft er veel vrijheid om uw eigen woonwensen te realiseren. Elke woning kan er anders uitzien. Wel zijn er enkele richtlijnen om te zorgen dat de woningen passen in de unieke uitstraling die de gemeente voor de stadsrand voor ogen heeft. Zo moet er altijd een moderne verwijzing zijn naar het boerenbedrijf (boerderijstijl).

Brochure

De brochure treft u als bijlage. In de brochure staat meer informatie over de kavels en tevens het Stappenplan. De eerste drie stappen zijn niet meer van toepassing. 

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor deze kavel? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Kopersbegeleiding, telefoonnummer (038) 498 2200, e-mail ikbouwmijndroomhuisin@zwolle.nl. U kunt dan een vrijblijvende optie krijgen van 3 weken waarin u kunt uitzoeken of uw droomhuis past cq. financieel haalbaar is op deze kavel. 

* de grond is prijsvast voor het gehele jaar. Indien het notarieel transport plaatsvindt na 30 september 2023 wordt de grondprijs geïndexeerd met 3,5% per jaar tot aan het notarieel transport.

Beschikbare kavels

Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte991 m²
AanvaardingIn overleg
StatusOnder optie
Prijs€ 395.706,30 k.k. incl. BTW *
Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte1.212 m²
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Prijs€ 483.951,60 k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte1.190 m²
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Prijs€ 475.167,00 k.k. incl. BTW*
Soort bouwgrondBouwgrond
Perceeloppervlakte1.193 m²
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Prijs€ 476.364,90 k.k. incl. BTW*