'Mijn Zwolle van morgen': ontdek meer en praat mee!

Zwolle is volop in ontwikkeling. Dwars door de coronacrisis heen kijken we vooruit en zetten we mooie stappen. Groei is daarbij een belangrijk thema, net als het beschermen en behouden van wat we mooi vinden aan onze stad. Wat moet over tien jaar het verhaal van onze stad zijn? Die vraag ligt aan de basis van de ontwerp Omgevingsvisie ‘Mijn Zwolle van morgen.’

Hoe moet Zwolle er over tien jaar uit zien?

Bekijk het onderstaande filmpje.

Zwolle is een stad van formaat, en tien jaar is een flinke periode om vooruit te kijken. Om de plannen behapbaar te houden, hebben we in oktober en november online bijeenkomsten per gebied georganiseerd. We hebben de stad verdeeld in Zwolle-Noord, Zwolle-Oost, Zwolle-Zuid, Zwolle-West en Zwolle-Midden. 

Online bijeenkomsten

Tijdens deze bijeenkomsten kwamen wethouders en andere betrokkenen van de gemeente aan het woord, maar ook vooral inwoners. Er kon gereageerd worden op een aantal stellingen en via de chat konden vragen worden gesteld. Kon je niet bij (één van) de bijeenkomsten aanwezig zijn? Kijk dan bij Terugkijken en kijk de online bijeenkomst van jouw keuze terug. 

Voor welke uitdagingen staan we eigenlijk?

Bekijk het onderstaande filmpje.

We werken  doorlopend aan het verder verrijken van deze website.