Thijs Stutterheim

Zakelijke & publieke dienstverlening en kantorenlocaties

Thijs Stutterheim is senior adviseur economie en houdt zich bezig met werkgelegenheid in de zakelijke en publieke dienstverlening. In dat kader is hij verantwoordelijk voor accountmanagement, acquisitie en strategische beleidsadvisering.

Wat houdt jouw functie in?

“De kantorenmarkt is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Daardoor is de vraag naar typen werklocaties, omvang  en de kwaliteit van kantoorruimte ook anders. Er is behoefte aan functiemenging, transformatie, healthy-offices en smart-buildings op optimaal ontsloten en aantrekkelijke locaties in de stad. Ik ga met ondernemers in gesprek over wensen om hun bedrijf op de beste plek in de stad te laten groeien. Ook ben ik gesprekspartner voor nieuwe vestigers: zij kunnen bij mij terecht over het vestigingsklimaat in Zwolle.

Daarnaast werk ik mee aan plannen voor gebiedsontwikkelingen en onderhoud ik contacten met ondernemers om zo samen te werken aan welvaart en banen voor de stad. Voor behoud van werkgelegenheid in de zakelijke en publiekelijke dienstverlening, zoek ik actief de samenwerking met diverse overheidsorganisaties en marktpartijen.”

Thijs is het eerste aanspreekpunt voor: