Wijkregisseur Ilse Bloemhof

Mijn naam is Ilse Bloemhof. Ik ben wijkregisseur in het stadsdeel Oost met de wijken Diezerpoort, Wipstrik, Berkum en Wijthmen.

Ik zet mij in voor het buitengeluk van bewoners. Dat betekent dat ik samen met wijkpartners, -bewoners en collega’s van de gemeente Zwolle werk aan een vitale wijk; een wijk waar bewoners zich thuis voelen en met een buitenruimte die aansluit bij hun de wensen.

Ik stimuleer de samenwerking tussen organisaties en bewoners als het gaat over de openbare buitenruimte. Ik heb een groot netwerk in en buiten de wijken. Ik kan daarom snel en makkelijk bewoners, organisaties, wijkwethouder en andere medewerkers van de gemeente met elkaar in contact brengen. Ik zorg er voor dat (ideeën van) bewoners betrokken worden bij ontwikkelingen in hun buurt, en dat zij verbeteringen zelf bedenken en uitvoeren.

Bewoners en organisaties die een wens of een leuk idee hebben voor hun wijk of buurt, kunnen contact met mij opnemen op de website voor bewonersinitiatieven MijnWijk. Ik kan helpen om die ideeën samen uit te werken.

Ik werk nauw samen met de wijkmanager en de wijkmedewerker. Onze werklocatie is op het Wijkservicepunt Oost aan het Simon van Slingelandtplein/A. van Heimstraat 2a.

Heeft u een melding of klacht over wegen, stoepen, verlichting, groen, riolering, afval, speel- en straatmeubilair, dan kunt u dit melden via www.zwolle.nl/meldingen of telefonisch via 14038.

www.zwolle.nl/berkum | www.zwolle.nl/wipstrik | www.zwolle.nl/diezerpoort | www.zwolle.nl/wijthmen | www.zwolle.nl/mijnwijkexterne-link-icoon